Autobrand aan de Schotersingel [video]

Geschreven door de Redactie op zondag 1 december 2013

Haarlem – Een auto aan de Schotersingel is in de nacht van zaterdag op zondag verwoest door een brand. Rond kwart voor een kwam de melding bij de hulpdiensten binnen, waarop brandweer en politie uitrukte. Bij aankomst van de hulpdiensten sloegen de vlammen al uit de auto.
.

De brandweerlieden zijn direct begonnen met het blussen van de brand, en hadden de brand in korte tijd onder controle. De politie gaat er van uit dat de brand is aangestoken, en is een onderzoek gestart. De melder liet de politie weten dat hij twee personen zag weglopen, voordat de vlammen uit de auto kwamen.

Tijdens het blussen van de brand kwam er nog een melding van een autobrand binnen, twee straten verderop. Ook hier stond een auto geheel in lichterlaaie.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. ir.rationeel
    2 december 2013 op 00:28 | #1

    Het verwondert mij dat er telkens auto’s van deze familie in brand staan.. waarschijnlijk puur toeval.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.