Jongen(16) twee keer mishandeld tijdens uitgaansnacht

Geschreven door de Redactie op zondag 8 december 2013

Haarlem – Een 16-jarige jongen uit Hoofddorp is in de nacht van zaterdag op zondag twee keer mishandeld. Agenten waren in de binnenstad op een melding van een portier afgekomen. Ter plaatse bleek inzet niet meer nodig te zijn. Een getuige sprak de agenten aan en vertelde dat een jongen op zijn neus was geslagen in een uitgaansgelegenheid aan de Korte Veerstraat.

Een 16-jarige jongen uit Heemstede, die dit op zijn geweten zou hebben, verklaarde anders over de mishandeling waardoor niet duidelijk werd wat er gebeurd was. Het slachtoffer was weer terug gegaan om een kledingstuk op te halen dat hij had laten liggen.

Vervolgens werd hij achterna gezeten door een groep jongens tot aan de Grote Markt. Een 17-jarige jongen uit Bloemendaal zou een sigarettenpeuk in zijn gezicht hebben gedrukt.

Deze Bloemendaler is aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Geen reacties mogelijk.