Haarlemmer(57) door agenten betrapt bij diefstal van koffiemachine

Geschreven door de Redactie op donderdag 5 december 2013

Haarlem – Op donderdagavond hield de politie een 57-jarige Haarlemmer aan op verdenking van diefstal van een koffiemachine uit een bedrijf aan de Emrikweg in de Waarderpolder. De politie zag omstreeks 18:20 uur een personenauto staan bij een bedrijfspand aan de Emrikweg. De auto werd door de politiemensen herkend als de auto van een bekende inbreker.

Toen de politie ging kijken, zagen zij juist de verdachte naar buiten komen met een dure koffiemachine in zijn handen. De man stapte in zijn auto en reed weg. Even verderop kon de politie hem aan de kant zetten. De man werd aangehouden en bekende direct de diefstal.

Het koffieapparaat is in beslag genomen. De man is inmiddels in verzekering gesteld.

Geen reacties mogelijk.