Twee verdachten aangehouden voor woninginbraak aan de Atjehstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 10 oktober 2013

Haarlem – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van een woninginbraak in de Atjehstraat. Na een melding rond 05:00 uur van een ingegooid ruit bij een woning aan de Atjehstraat, is de politie direct ter plaatse gegaan. In de directe omgeving werden twee verdachten aangetroffen.

De politie heeft beide verdachten, een 21-jarige en een 25-jarige man meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Ook een hondengeleider heeft met zijn hond de omgeving afgezocht naar de mogelijke buit en naar mogelijk inbrekerswerktuig. De politiehond speurde hierbij de nodige zaken op en de politie heeft een nader onderzoek ingesteld.

Beide mannen, zonder vaste verblijfplaats, zijn ingesloten.

  1. zozo
    10 oktober 2013 op 15:51 | #1

    En nu? Nu staan ze weer op straat? En morgen weer een woning.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.