Twee gewonden bij verkeersongeval op de Spaarndamseweg

Geschreven door de Redactie op dinsdag 15 oktober 2013

Haarlem – Bij een verkeersongeval op de Spaarndamseweg zijn dinsdagmiddag twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond 13:00 uur toen een automobiliste wilde afslaan naar de Archipelstraat en een bestuurder van een auto erachter niet meer op tijd kon remmen. De auto draaide door de botsing 180 graden het fietspad op.

Een passant heeft vervolgens eerste hulp geboden in afwachting op de hulpdiensten. De bestuurster is met behulp van de brandweer voorzichtig uit haar voertuig gehaald. De vrouw is vervolgens gestabiliseerd en naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

Door het ongeval was de Spaarndamseweg voor het verkeer richting noord afgesloten vanaf de Zaanenstraat.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.