Politie onderzoekt inbraak bij eetgelegenheid in het station

Geschreven door de Redactie op dinsdag 15 oktober 2013

Haarlem – In de nacht van maandag op dinsdag vond even na 04:00 uur een inbraak plaats bij een eetgelegenheid in het station aan het Stationsplein. In elk geval drie personen zijn gezien in het winkelpand. De deur van het pand was door de inbrekers vernield. Het drietal is weggerend en het is vooralsnog onbekend of er iets gestolen is.

Ondanks een zoektocht met onder meer een politiehond zijn de verdachten niet meer gevonden.

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de inbraak of die één of meerdere verdachten hebben zien wegrennen in de omgeving. Hebt u informatie? Neem dan contact op met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.