Snorfiets in de brand gestoken in de Archipelstraat in Haarlem-Noord

Geschreven door de Redactie op vrijdag 25 oktober 2013

Haarlem – Een snorfiets welke tegen een boom aan stond geparkeerd is donderdagnacht in de brand gestoken. De brandweer werd rond half twee gealarmeerd dat het apparaat in de Archipelstraat in de brand stond. Buurtbewoners werden wakker van een knal, vermoedelijk door een band die door de brand klapte, en zagen de snorfiets vervolgens in de brand staan.

Een bewoner aarzelde geen moment en pakte de tuinslang en begon met blussen en om de boom nat te maken. Bij aankomst van de brandweer waren de meeste vlammen gedoofd en kon de brandweer de boel nablussen. Volgens een buurtbewoner fietste er twee personen na de brand weg.

Gisternacht was er ook al brand gesticht in Haarlem-Noord. Toen werden er twee matrassen en een vuilniszakken binnen een straal van 150 meter van elkaar in de brand gestoken. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. christina
  25 oktober 2013 op 18:44 | #1

  misselijke actie weer van de pyromaan, maar hij/zij zal genieten van de foto,s ;-(

  complimenten voor de buurtbewoner die alvast is gaan blussen!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Barry
  25 oktober 2013 op 19:31 | #2

  weet niet in hoeverre de politie zich al bezig houd met die pyromaan..

  maar word ondertussen toch echt wel eens tijd dat hij zelf op de brandstapel komt te staan…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Justus
  25 oktober 2013 op 21:25 | #3

  Ik was er bij de geenen die ging blussen was mijn stief vader

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.