Luchtdrukwapen, pepperspray, mes en bijl aangetroffen na melding

Geschreven door de Redactie op donderdag 24 oktober 2013

Haarlem – De politie hield donderdag eind van de middag een 30-jarige man uit Haarlem en een 21-jarige man aan. Een getuige had iemand zien lopen in het Kenaupark met vermoedelijk een vuurwapen en belde de politie. Agenten snelden ter plaatse en zagen al snel de persoon waarover de melding ging. Hij bevond zich in een groep met een aantal personen. De politie hield de groep staande.

Een van de agenten zag dat een man iets probeerde weg te gooien. Het bleek te gaan om een luchtdrukwapen. De man is aangehouden en bleek ook nog een gevangenisstraf open te hebben staan.

Alle aanwezigen, in totaal zes mannen, zijn gefouilleerd. Een van de mannen had een mes en pepperspray bij zich. Deze zijn in beslag genomen. Twee verdachten zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

In het park vonden agenten ook nog twee fietsen. In een van de zijtassen zat een bijl. De fietsen zijn in beslag genomen. Een van de fietsen stond geregistreerd als gestolen. De eigenaar is getraceerd en heeft de fiets inmiddels weer terug.

 1. Onbekend
  29 oktober 2013 op 17:13 | #1

  Dan ben je best wel zielig,

  Als je met een luchtdrukwapen loopt, denk je mensen te intimideren mee ofzo?
  Gestolen fiets,
  Mes pepperspray etc.

  Domme mensen. :)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.