Insluiper betrapt bij gezondheidspraktijk aan de Faradaystraat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 22 oktober 2013

Haarlem – Een medewerker van een gezondheidspraktijk aan de Faradaystraat werd dinsdagavond rond 18:55 uur opgeschrikt toen een insluiper in de voorraadkast aan het rommelen was. De insluiper stond met de portemonnee van de medewerker in zijn handen en er ontstond een worsteling tussen de twee mannen.
.

De verdachte heeft de persoonlijke eigendommen teruggegeven en ging er vervolgens al rennend vandoor. De medewerker hield een verwonding aan zijn hoofd over aan het voorval.

De politie heeft direct in de omgeving uitgekeken naar de verdachte en ook werd er een buurtonderzoek verricht. Dit heeft nog niet geleid tot een aanhouding. Om alsnog achter de identiteit van de verdachte te komen is de politie op zoek naar getuigen.

Van de verdachte is het volgende signalement bekend:

– Licht getint uiterlijk
– Zwart opgeschoren haar
– Ongeveer 1.72 meter lang
– Tenger postuur
– Ongeveer 17 jaar
– Hij droeg een donkere trainingsbroek en een wit jasje

De politie is op zoek naar mensen die vlak voor de insluiping iets hebben gezien of die de jongen mogelijk hebben zien vluchten in de omgeving. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.