Fietser gewond na aanrijding met auto op de Prins Bernhardlaan

Geschreven door de Redactie op woensdag 11 september 2013

Haarlem – Een man is woensdagavond gewond geraakt nadat hij in botsing met een auto was gekomen. Het ongeval gebeurde rond half twaalf toen de man met zijn fiets ter hoogte van het Reinaldahuis de Prins Bernhardlaan over wilde steken. De man werd hierbij geschept door een auto en kwam tegen de voorruit van de wagen terecht.
.

Het slachtoffer liep bij het ongeval onder andere hoofdletsel op en is na de eerste zorg door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. De Prins Bernhardlaan was door het ongeval lange tijd afgesloten voor het verkeer richting Amsterdamsevaart.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. dinges
  14 september 2013 op 09:49 | #1

  ze zouden er camera’s moeten neerzetten. hoevaak ik niet bijna dood wordt gereden als ik ga fietsen doordat automobisten door rood rijden (voornamelijk vanaf de amsterdamse vaart) er kan daar een hoop verbeterd worden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Diemux
  16 september 2013 op 14:59 | #2

  ze zouden er camera’s moeten neerzetten. hoevaak ik niet iemand bijna dood heb gereden als ik ga autorijden doordat fietsers door rood fietsen (voornamelijk vanaf alle kanten) er kan daar een hoop verbeterd worden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.