Twee aanhoudingen bij alcoholcontroles op Delftplein en de Fonteinlaan

Geschreven door de Redactie op zaterdag 3 augustus 2013

Haarlem – Zaterdagavond en -nacht heeft de politie enkele honderden bestuurders op de Fonteinlaan en het Delftplein aan de kant gezet voor een blaastest. Op het Delftplein werden tussen 22:30 en 01:00 uur twee drankrijders aangehouden. Eerder op de avond werd op de Fonteinlaan gecontroleerd en daar mocht iedereen weer snel doorrijden.

Geen van de bestuurders had (teveel) gedronken.

In totaal werden zaterdagavond 570 bestuurders gecontroleerd.

 1. Freddyz
  4 augustus 2013 op 16:22 | #1

  Toch denk ik dat ze er meer hadden kunnen pakken. Als ze op het Delftplein het verkeer vanuit Santpoort hadden gecontroleerd ipv het verkeer richting Santpoort om 00:00 ??? Is weer niet over nagedacht heren van de politie!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. gerb
  5 augustus 2013 op 15:51 | #2

  Freddyz :Toch denk ik dat ze er meer hadden kunnen pakken. Als ze op het Delftplein het verkeer vanuit Santpoort hadden gecontroleerd ipv het verkeer richting Santpoort om 00:00 ??? Is weer niet over nagedacht heren van de politie!

  Het is ook nooit goed, maar hier zal echt wel over nagedacht zijn !!!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Jan boersma
  6 augustus 2013 op 15:08 | #3

  Ze zijn zodanig goedbezig dat zelfs op zaterdag de belastingdienst en fiod aanwezig is bij de controles. Eerder op de avond waren ze ook hier op de leidsevaart bezig. Doorgaan en opruimen dat mensen zeg ik.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.