Jongens door man met mes bedreigd in de Tempeliersstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 22 augustus 2013

Haarlem – De politie doet onderzoek in verband met een bedreiging in de Tempeliersstraat. In de nacht van woensdag op donderdag even na middernacht kreeg de politie een melding dat een tweetal jongens van 16 en 17 jaar bedreigd waren door een man met een mes. De man had een opmerking gemaakt over troep op de grond waarna er een ruzie was ontstaan.

Nadat de man de jongens bedreigd had, ging de verdachte er op de fiets vandoor. De slachtoffers waren de man daarna gevolgd en hadden de politie gebeld. Ter hoogte van een supermarkt in het Rozenprieel waren ze de man echter uit het oog verloren.

Een zoektocht van de politie leverde geen resultaat op. In verband met het onderzoek heeft de politie inmiddels verschillende getuigen gehoord.

Geen reacties mogelijk.