Motorrijder aangereden door auto op de Leidsevaart [video]

Geschreven door de Redactie op woensdag 17 juli 2013

Haarlem – Een motorrijder is woensdag aan het einde van de middag gewond geraakt nadat hij door een auto was aangereden. Het ongeval gebeurde rond kwart voor vijf toen de motorrijder over de Leidsevaart reed en een automobilist linksaf de brug naar de Keizerstraat wilde oprijden. De motorrijder kwam bij de aanrijding ten val.

Ambulancepersoneel spoedde zich naar de Leidsevaart. De man is gestabiliseerd en kreeg een speciale nekkraag om. Na de eerste behandeling is hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg. De Leidsevaart is lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer omdat de Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar de toedracht van het ongeval.


Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.