Jongen slaat over de kop in fietserstunneltje bij de Jan Gijzenkade

Geschreven door de Redactie op maandag 8 juli 2013

Haarlem – Een jongen is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een botsing. Rond tien over een fietste de jongen door het tunneltje aan de Jan Gijzenkade onder de Westelijke Randweg door toen hij met een andere fiets in botsing kwam. De jongen sloeg bij het ongeval met zijn fiets over de kop en kwam op het asfalt terecht.

Ambulancepersoneel ontfermde zich over de gewonde jongen. Naast diverse schaafwonden heeft hij vermoedelijk ook een hersenschudding bij zijn val opgelopen. Hij is op een brancard gelegd waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling. De andere fietser bleef bij het ongeval ongedeerd.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.