Uitslaande woningbrand aan de Alberdingk Thijmstraat [video]

Geschreven door de Redactie op maandag 10 juni 2013

Haarlem – Een man moest maandagochtend in allerijl zijn woning verlaten. Rond half vier ontdekte de man de brand waarop hij de brandweer alarmeerde en snel zijn woning aan de Alberdingk Thijmstraat verliet. De brand was in de buurt van de voordeur ontstaan en al snel was deze doorgeslagen naar de bovenverdieping en sloegen de vlammen uit het dak.

Bewoners van twee naastgelegen woningen hebben ook hun woning moeten verlaten. Ambulancepersoneel hebben diverse mensen gecontroleerd op eventuele rookinhalatie. De brandweer heeft het vuur geblust en kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naastgelegen panden.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is geweest.


Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.