Politie zoekt getuigen van mishandeling in de Anegang

Geschreven door de Redactie op zondag 5 mei 2013

Haarlem – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de mishandeling die in de nacht van zaterdag op zondag plaats vond in de Anegang, rond 04:00 uur. De politie werd in het centrum van Haarlem aangesproken dat er iemand was neergeslagen in de Anegang. Hier troffen politiemensen een 18-jarige Haarlemmer op de grond aan, die buiten bewustzijn was.

Rond deze jongeman stond een groep jongeren die allen aangaven niets gezien te hebben. De ambulance is direct ter plaatse geroepen en toen de Haarlemmer bij kennis kwam, vertelde hij dat hij geslagen was door een meisje en twee jongens.

De politie heeft in de omgeving gezocht naar dit drietal, maar hen niet aangetroffen. De Haarlemmer is opgenomen in het ziekenhuis en bleek o.a. een zware hersenschudding en gezichtletsel te hebben.

De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van deze mishandeling in de Anegang. Mensen die hier iets over kunnen melden of mogelijk iets gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, via 0900-8844.

Anoniem iets melden kan altijd via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.