Politie houdt verdachte aan in onderzoek naar vermoorde vrouw

Geschreven door de Redactie op donderdag 16 mei 2013

Haarlem – De recherche heeft donderdagochtend een 45-jarige Beverwijker aangehouden in het onderzoek naar de vondst van een overleden vrouw in een woning aan de Generaal Cronjéstraat. Het levenloze lichaam van deze 51-jarige Haarlemse werd op 22 april aangetroffen.
.

Na het aantreffen van de overleden vrouw, heeft de politie direct een team grootschalige opsporing geformeerd en is uitgebreid onderzoek gestart. Dit onderzoek heeft donderdagochtend geleid tot de aanhouding van een 45-jarige Beverwijker.

De Beverwijker werd aangehouden in Velsen-Noord en hij is ingesloten. In ditzelfde onderzoek heeft de recherche enkele doorzoekingen gedaan op meerdere adressen in Noord-Holland. De recherche zet het onderzoek voort.

De 45-jarige verdachte zit in alle beperkingen en hij wordt vrijdag voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Geen reacties mogelijk.