Onderzoek in woning aan de Teylerstraat in Haarlem [update]

Geschreven door de Redactie op donderdag 16 mei 2013

Haarlem – De politie is donderdagmiddag een onderzoek gestart in een woning in Haarlem. De woning aan de Teylerstraat is momenteel afgezet met politielint in afwachting op rechercheurs van de Forensische Opsporing.
Update: 13:00 uur.
.

Een voorlichtster van de politie kon rond drie uur nog geen nadere details geven behalve dat er een onderzoek is ingesteld naar aanleiding van een verdachte situatie en er mogelijk een wietplantage in de woning aanwezig is.

Update:
De politie kreeg donderdagmiddag een melding van een inbraak in een woning in de Teylerstraat. Meerdere eenheden hebben een onderzoek ingesteld naar de verdachte. Alerte getuigen hadden een man weg zien rijden in een personenauto en hadden het kenteken aan de agenten doorgegeven. Dit leverde al snel een aanhouding op op de Eendjesbrug van een 36-jarige Haarlemmer. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Bij een onderzoek in de woning in de Teylerstraat werd een werkende installatie voor een hennepkwekerij aangetroffen. Er lagen een paar kilo henneptoppen te drogen. De 41-jarige bewoner is aangehouden en eveneens ingesloten voor verhoor. De kwekerij is ontmanteld. Beide verdachten zitten nog vast.

De politie onderzoekt de zaak.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.