Jongen aangehouden na vernieling buitenspiegels van auto’s

Geschreven door de Redactie op maandag 27 mei 2013

Haarlem – Surveillerende politiemensen waren er in de nacht van zondag 26 op maandag 27 rond 01.45 uur getuige van dat een 19-jarige Haarlemmer al fietsend een buitenspiegel van een geparkeerde auto trapte.

Dit gebeurde aan de Verspronckweg. De Haarlemmer werd aangehouden en politiemensen stelden in de omgeving een onderzoek in. Daarbij werd duidelijk dat er van ten minste zeven andere auto’s ook een buitenspiegel was vernield. Onderzocht wordt of de Haarlemmer deze vernielingen ook gepleegd heeft.

 1. Demann haarlem
  27 mei 2013 op 21:29 | #1

  respectloos

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. willempie
  28 mei 2013 op 10:32 | #2

  Dader maar eens voor de kosten laten opdraaien een autospiegel is vandaag de dag een aardige kostenpost.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.