Vrouw fietst tegen openslaande autodeur aan in Kleverparkbuurt

Geschreven door de Redactie op dinsdag 16 april 2013

Haarlem – Een vrouw is dinsdagmiddag gewond geraakt in de Ostadestraat in de Kleverparkbuurt. Om even over half vier fietste de vrouw in de richting van de Kleverparkweg, toen de bestuurder van een geparkeerde auto de autodeur open deed. De vrouw kon de deur niet meer ontwijken, en fietste tegen de deur aan.

Een motorambulance en de politie rukte uit om de gewonde vrouw te helpen. Bij de controle door de motorambulanceverpleegkundige bleek dat de vrouw toch naar het ziekenhuis moest. Zij is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, waar zij verder behandeld zal worden.

De Ostadestraat was door het ongeval tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.