Scooterrijder gewond na botsing tegen auto in Kelloggstraat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 16 april 2013

Haarlem – Een scooterrijder is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een botsing. Rond vier uur reed de jongen de Kelloggstraat in, maar zag daarbij een auto over het hoofd. Een botsing was het gevolg. Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben aan de gewonde jongen eerste hulp verleend.

Hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. Getuigen verklaarden dat de scooterrijder met hoge snelheid de straat inreed, en daardoor de auto nooit heeft kunnen zien.

Zowel de scooter als de auto liepen flinke schade op. Agenten hebben geholpen met de afhandeling van het ongeval.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. andre
  17 april 2013 op 02:22 | #1

  Ik ben de gene die het ongeluk heeft gehad ten eerste reed ik niet te hard +-25-30km waarbij ik ook nog eens van rechts kwam mijn neef reed nemelijk op de fiets achter mr mn ribben heb gebroken maar onderzoek zal t uitwijzen gr andre

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Katja
  17 april 2013 op 17:42 | #2

  Andre. De auto staat nog voor het kruispunt, en aangezien je de straat al was ingereden ( Wat ook door getuigen werd beschreven ) heeft dat van rechts af er niets mee te maken. Misschien was je wel zodanig met je neef bezig dat je was afgeleid ?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. andre
  17 april 2013 op 23:11 | #3

  en zoals te zien staat de auto op de rij helft waar ik hoor te rijden waardoor ik wel moest uitwijken naar links maar ben verzekerd dus komt goed (mijn neef reed achter me om de hoek dus ik kon nooit met hem bezig zijn geweest maar dat maakt ook verder niet uit

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. andre
  17 april 2013 op 23:12 | #4

  Katja :
  Andre. De auto staat nog voor het kruispunt, en aangezien je de straat al was ingereden ( Wat ook door getuigen werd beschreven ) heeft dat van rechts af er niets mee te maken. Misschien was je wel zodanig met je neef bezig dat je was afgeleid ?

  en zoals te zien staat de auto op de rij helft waar ik hoor te rijden waardoor ik wel moest uitwijken naar links maar ben verzekerd dus komt goed (mijn neef reed achter me om de hoek dus ik kon nooit met hem bezig zijn geweest maar dat maakt ook verder niet uit

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. iels
  17 april 2013 op 23:43 | #5

  @Katja
  Wettelijk gezien komt André de eerste (ik meen) 25 meter officieel nog als verkeer van rechts, dat heeft er dus wel degelijk iets mee te maken :-D
  Sterkte en beterschap André!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. andre
  18 april 2013 op 02:31 | #6

  iels :
  @Katja
  Wettelijk gezien komt André de eerste (ik meen) 25 meter officieel nog als verkeer van rechts, dat heeft er dus wel degelijk iets mee te maken :-D
  Sterkte en beterschap André!

  Hij belde die man van de auto en vroeg of ik hem 1500 onder tafel wou geven dan hoefde de verzekering er ook niet naar te kijken maar daar trap ik niet in ik wacht wel af en los t op met verzekerinh bedankt katja:D

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. 2034
  18 april 2013 op 08:10 | #7

  Andre, Je moet je alleen druk maken om je eigen lichaam en het herstel daarvan.
  Wat iedereen ook denkt elk persoon heeft een eigen visie over het ongeval.
  Laat lekker los, als beide partijen gewoon zijn verzekerd is dat materiële schade wat hersteld kan worden. Beterschap met het herstel van jezelf !!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. Sukru
  18 april 2013 op 10:36 | #8

  Beste Andre,

  Allereerst wil ik je van harte beterschap wensen en hoop ik dat alles goed met je gaat en dat je zo spoedig mogelijk hersteld!

  Ik ben diegene die naast de bestuurder zat van de Audi en ook diegene die gelijk de ambulance gebeld heeft. Nadat ik jouw reacties heb gelezen kan ik het helaas niet laten om ook te reageren. Ik vind het erg jammer dat je liegt over de ware toedracht van het ongeval! Ik zal nu beschrijven wat ik heb gezien;
  Jij kwam met een flinke vaart de Kelloggstraat in rijden en kijkend achterom naar je neef. Wij zagen jouw al aankomen en hebben gelijk geremd en getoeterd en stonden al stil! Nadat wij getoeterd hebben zag jij ons pas en toen was het al te laat! Je keek achterom naar je neef en was blijkbaar met andere dingen bezig op het moment dat jij de Kelloggstraat in reed. Dus wat ik probeer uit te leggen is dat jij ons aangereden hebt en niet andersom want wij stonden al stil. Omdat jij zo snel achterom kijkend kwam aanrijden heb je ons niet gezien waardoor je niet de mogelijkheid hebt gehad om te remmen. Ook omdat je met zo een flinke vaart kwam aanrijden is de voorwiel van je scooter in de voorbumper van de Audi vast komen te zitten! Je scooter stond met beide wielen overeind op de grond, ra ra hoe kan dat?? Als ook de Audi in beweging was dus rijdend zou de scooter na de aanrijding niet vast komen te zitten. Om terug te komen van dat jij van rechts komt is ook een lachertje, want jij was de straat al in gereden en het ongeval is niet gebeurd op het kruispunt van de straat maar in de straat zelf. Je schrijft dat de Audi op de rij helft stond waar jij hoort te rijden, Andre er is helemaal geen rij helft in die straat het is gewoon 1 weg waar twee motorvoertuigen niet tegelijk langs elkaar heen kunnen rijden vanwege de geparkeerde voertuigen! Ook schrijf je dat je moest uitwijken en dat is ook een leugen! Op het moment dat jij ons gezien hebt was het al te laat, je had helemaal geen tijd om uit te wijken, want je keek niet eens vooruit!

  Dus mijn advies aan jouw, hou je bezig met je herstel en je gezondheid en niet met leugens!!!

  Gelukkig zijn er voldoende getuigen die kunnen verklaren wat er werkelijk is gebeurd!

  Mvg,

  Sukru

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. andre
  18 april 2013 op 11:31 | #9

  U heeft gelijk bedankt :D

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.