Keukenbrand zet woning in de Roskamstraat vol met rook [video]

Geschreven door de Redactie op zondag 28 april 2013

Haarlem – In een keuken van een woning aan de Roskamstraat in Haarlem-Noord is zondagochtend brand ontstaan. De buren hoorde rond kwart over elf een rookmelder in de woning afgaan, en zagen dat de woning vol met rook stond. Daarop werd direct de brandweer gebeld. De brandweer heeft bij aankomst de deur van de woning geforceerd om het vuur te kunnen blussen.

De bewoners waren op het moment van de brand niet thuis. Nadat de brand geblust was, is de brandweer nog enige tijd bezig geweest om de woning te ventileren. Met een grote overdrukventilator is de rook uit de woning geblazen.

Een smeulend inductieplaatje is hoogstwaarschijnlijk de oorzaak van de brand geweest.


Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.