Kettingbotsing tussen vier voertuigen op de Schoterbrug

Geschreven door de Redactie op donderdag 25 april 2013

Haarlem – De Schoterbrug is donderdagmiddag lange tijd gestremd geweest na een kettingbotsing met vier personenwagens. Iets voor drieën botste de wagens midden op de brug op elkaar. Door het ongeval stonden de wagens midden op de rijbaan waardoor het verkeer vanuit de Waarderpolder vast kwam te staan.
.

Twee ambulances en politie-eenheden kwamen naar de Schoterbrug om hulp te bieden. Twee van de inzittenden hadden klachten en zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Beide vrouwen hoefden na behandeling niet mee naar het ziekenhuis.

Door het ongeval is de Schoterbrug ongeveer 40 minuten gestremd geweest voor verkeer vanuit de Waarderpolder. Drie bussen vol met kinderen stonden vlak achter het ongeval vast, de kinderen zijn onder begeleiding uitgestapt en hebben hun weg lopend vervolgd.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.