Inbraak in woning aan Amsterdamsevaart

Geschreven door de Redactie op woensdag 24 april 2013

Haarlem – In een woning aan de Amsterdamsevaart is woensdag aan het begin van de avond ingebroken. Om even over zes uur kreeg de politie de melding dat er twee inbrekers in een woning aan de Amsterdamsevaart waren overlopen. De politie is direct een zoektocht gestart in de omgeving, en heeft daarbij onder meer de hulp van Burgernet ingeschakeld.

De twee mannen waren weggerend in de richting van het Van Zeggelenplein. De mannen hadden een mediterraans uiterlijk, waarvan er een kaal was en had een grijs blauwe jas aan. De ander had donker haar en donkere kleding aan.

De politie heeft samen met 734 burgernetdeelnemers uitgekeken naar de inbrekers, maar voor zo ver bekend zijn deze nog niet aangetroffen. Mensen die nog informatie over deze inbraak hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. marco
    25 april 2013 op 08:49 | #1

    Ach, heeft het nog nut om er iets over te zeggen??
    Ik verbaas me niet eens meer over het signalement…………..

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.