Zes bekeuringen uitgeschreven bij snelheidscontrole op de N208

Geschreven door de Redactie op woensdag 13 maart 2013

Haarlem – De politie hield woensdagavond tussen 19:00 uur en 20:30 uur een snelheidscontrole op de N208. Verkeer komende uit de richting van Velsen werd met de lasergun gecontroleerd. De agenten hebben zes bekeuringen uitgeschreven. De snelheden lagen allen boven de 100 km per uur, de hoogste snelheid was 109 km per uur terwijl 70 km per uur is toegestaan.

De betrokken bestuurders kregen hun boete direct mee.

 1. Jan, verlserbroek
  14 maart 2013 op 13:21 | #1

  Mag duidelijk zijn dat het totaal niets met verkeersveiligheid te maken heeft. Deze weg was altijd een 100 km/u weg. Over geluidsoverlast kun je ook niet spreken omdat de huizen langs deze weg allemaal goed geïsoleerd zijn. Op zijn minst gezegd is deze actie erg sneu.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Katja
  14 maart 2013 op 18:45 | #2

  Jan de snelheid is verlaagd omdat er geen midden geleiding is op een groot gedeelte. Vanaf haarlem is de snelheid ook aangepast zodat de doorstroming bij de velsertunnel beter verloopt. Geen 70 – 100 – 70 meer maar een constante snelheid van 70

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Barry
  15 maart 2013 op 02:28 | #3

  Hoezo is deze actie sneu.. ?

  Het is toch aan de mensen zelf om gewoon de juiste snelheid aan te houden..
  Doe je dat niet, dan loop je gewoon het risico om een bekeuring te krijgen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Moi
  17 maart 2013 op 19:52 | #4

  Komende vanuit de Velsertunnel is het nog een heel stuk 100 km/uur. Pas ter hoogte van het tankstation wordt het 70 km/uur.
  Men kan beter controleren IN de Velsertunnel, daar wordt (aan beide zijden) het gaspendaal flink ingetrapt. Met alle gevolgen vandien. (Zoals afgelopen donderdag, toen het verkeer weer eens UREN vast stond.)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.