Fietser gewond bij aanrijding met auto op Zijlvest in Haarlem

Geschreven door de Redactie op woensdag 13 maart 2013

Haarlem – Een fietser is woensdag aan het einde van de ochtend gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeval vond om even voor twaalf uur plaats, op de kruising met de Zijlstraat. De fietser kwam door de botsing ten val en raakte gewond. Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen.
.

Ambulancebroeders hebben de gewonde fietser eerste hulp verleend. Het slachtoffer is hierna per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. Agenten hebben de fiets van het slachtoffer met een politiebusje meegenomen.

Door het ongeval was er tijdelijk maar een rijstrook beschikbaar voor het verkeer. Agenten hebben het verkeer geregeld.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Sander
  13 maart 2013 op 16:00 | #1

  Er zijn de laatste tijd wel erg veel aanrijdingen met scooters en (brom)fietsers hè? Misschien moeten we ons eens realiseren dat we met het verkeer bezig moeten zijn en niet met de telefoon of je mascara op doen tijdens het rijden. Houd je hoofd erbij, wees allert!

  Wat mij trouwens verbaasd is dat er vanochtend bij de tweede Emmastraat hoek koninginneweg zelfs brandweer bij een ongeval geroepen was. (beknelling soms) Maar je leest er niks over in het HD of op deze site.

  Sterkte slachtoffers!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. mar
  13 maart 2013 op 23:28 | #2

  de fiets is op foto 2 ieder geval goed nagekeken ..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. JaLu
  14 maart 2013 op 13:32 | #3

  Betreft wel weer een zeer onoverzichtelijke kruising.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.