Scooterrijder gewond bij ongeval op kruising Leidsevaart / Pijlslaan

Geschreven door de Redactie op vrijdag 29 maart 2013

Haarlem – De bestuurder van een scooter is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Pijlslaan en de Leidsevaart. Om even over een uur kwam de 56-jarige Haarlemse scooterrijder in botsing met een auto, bestuurd door een 72-jarige vrouw uit Heemstede. Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen..

Ondanks dat in eerste instantie leek dat de scooterrijder flink gewond was geraakt, vielen de verwondingen achteraf gelukkig mee. De man is na de eerste behandeling door de ambulancebroeders voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. Hij heeft vermoedelijk een hersenschudding opgelopen.

De automobiliste bleef ongedeerd.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. marieke jacobs
  29 maart 2013 op 22:25 | #1

  Met de scotterrijder gaat het weer goed hij is lang buiten bewust zijn geweest
  En heeft een gebroken duim en de rechterkant van zijn lijf is blauw en een pijnlijke schouder
  Morgen geopereerd aan duim valt gelukkig allemaal mee

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.