Agressieve dronken Haarlemse vrouw gaat tekeer tegen politieagenten

Geschreven door de Redactie op zondag 31 maart 2013

Haarlem – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 00:50 uur op de Van Nouhuysstraat een 37-jarige vrouw aangehouden voor belediging, bedreiging en mishandeling. Bij de politie werd gemeld dat er onenigheid zou zijn in de Van Nouhuysstraat tussen twee vrouwen. Een van hen, de 37-jarige Haarlemse bleek onder duidelijk invloed te verkeren.

Daarnaast had zij ook nog in beschonken toestand in haar auto gereden. Deze vrouw bleek zeer recalcitrant en weigerde elke medewerking. Zij begon te schoppen en te slaan tegen de politie en te bedreigen. Gedurende de gehele aanhouding tot en met de insluiting bleef de Haarlemse agressief.

Haar –reeds verlopen- rijbewijs werd ingevorderd en tegen de vrouw zijn de nodige processen-verbaal opgemaakt.

Ook is aangifte gedaan voor mishandeling, bedreiging en belediging tegen een politiemedewerker.

Geen reacties mogelijk.