Politie zoekt verdachte van poging tot straatroof Leonardo da Vinciplein

Geschreven door de Redactie op dinsdag 19 maart 2013

Haarlem – Dinsdagmiddag heeft een onbekend gebleven man rond 15:20 uur geprobeerd om de tas te stelen van een 20-jarige vrouw uit Velserbroek. Dit gebeurde aan het Leonardo da Vinciplein in Meerwijk. De vrouw wandelde op de stoep en toen een man haar lopend passeerde, trok hij plotseling aan haar tas. De vrouw liet niet los en begon te schreeuwen.

De man ging er vervolgens, zonder tas, snel vandoor. De vrouw bleef ongedeerd. Van de man is bekend dat hij tussen de 1.70 en 1.80 meter lang is en dat hij een lange donkere jas droeg en een baard heeft. Vermoedelijk is de man verderop in een auto gestapt en weggereden.

Mensen die de man rond het tijdstip van de poging straatroof in de omgeving hebben gezien of die denken te weten wie dit is, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

 1. Jalu
  20 maart 2013 op 14:28 | #1

  Als hij een lange rode jas en een baard had, had ik wel geweten wie dat was ;-)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Jo
  21 maart 2013 op 16:40 | #2

  Hoe kan niemand iets zien daar ist altijd druk!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.