Man belt aan bij woning en berooft vrouw van sieraden

Geschreven door de Redactie op maandag 18 maart 2013

Haarlem – Een bewoonster van de Camphuijsstraat is maandagavond rond 22:00 uur beroofd van haar sieraden. Bij de woning van de vrouw werd aangebeld en toen zij opendeed, beroofde een onbekende man haar van de sieraden die ze op dat moment droeg. De dader had een lichtgetinte huidskleur, was ongeveer 1.75 m. lang en was tussen de 20 en 30 jaar oud.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze beroving en is op zoek naar getuigen. Mensen die mogelijk iets gezien hebben maandagavond tussen 21:45 en 22:15 uur in Camphuijsstraat of omgeving, worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 1. WikkieWokkie
  19 maart 2013 op 16:57 | #1

  Laffe actie…..

  Wijze les voor mensen, altijd kijken wie er voor de deur staat wanneer er zo laat aangebeld wordt.. Of gewoon niet meer opendoen na een bepaalde tijd.

  Neemt niet weg dat dit gewoon een vieze streek is. Hoop dat de dader gepakt wordt!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.