Man probeert als controleur woning binnen te komen aan de Westergracht

Geschreven door de Redactie op zaterdag 9 februari 2013

Haarlem – Aan de Westergracht werd zaterdagavond om 19:00 uur bij een man aangebeld door iemand die zich uitgaf als controleur van de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Hij kon zich legitimeren en vroeg de bewoner hem het huis te laten zien, naar zijn zeggen ‘om te controleren of de man alleen woonde en geen fraude pleegde met zijn uitkering’.

De man vertrouwde het niet en belde de politie die de SVB inlichtte over het bezoek. De SVB liet weten dat controleurs altijd met zijn tweeën aan de deur komen, meestal aangekondigd, en niet in het weekend.

Vertrouwt u bezoek aan uw voordeur niet, bel dan 0900-8844 of neemt u contact op met de SVB op 075-6551000.

Geen reacties mogelijk.