Man dreigt gaskraan open te draaien in pand aan de Kruisweg [update]

Geschreven door de Redactie op maandag 4 februari 2013

Haarlem – De hulpdiensten zijn maandag aan het einde van de middag in actie gekomen nadat een man, een 42-jarige Haarlemmer, de gaskraan in een pand dreigde open te draaien. Rond half vijf vond het incident plaats aan de Kruisweg. De brandweer kwam uit voorzorg ter plaatse, voor het geval het mis mocht gaan. Politieagenten zijn een gesprek aangegaan met de man.

De man bleek in het pand enkele vernielingen te hebben gepleegd. Politieagenten wisten de man zonder al te veel moeite aan te houden. De man is overgebracht naar het politiebureau waar hij verhoord zal worden.

Na een meting van de brandweer bleek geen gas waargenomen te zijn. De Kruisweg was hierdoor enige tijd afgesloten.

Fotografie: Bas Idema

Geen reacties mogelijk.