Storing bij spoorwegovergang aan de Westergracht

Geschreven door de Redactie op donderdag 31 januari 2013

Haarlem – De slagbomen bij de spoorwegovergang aan de Westergracht hadden donderdagmiddag last van een storing. Rond vijf uur wilde de spoorbomen niet meer omhoog. Fietsers en automobilisten probeerden tussen de slagbomen door de spoorweg- overgang over te steken. Omdat dit voor een gevaarlijke situatie zorgde, kwam de politie ter plaatse.

Fietsers en voetgangers konden onder toezicht van agenten nog wel de spoorwegovergang oversteken. Automobilisten werden op de Westergracht en De Ruijterweg teruggestuurd, en konden via bijvoorbeeld de Pijlslaan omrijden.

Om even voor zes uur was gingen de spoorbomen weer omhoog en konden de afzettingen worden opgeheven.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. Thijs
    6 februari 2013 op 16:12 | #1

    Dat is echt zo vaak op de westergracht……… Grappig dat het er nu een keer tussen staat…

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.