Portier en Haarlemmer mishandeld bij Patronaat; politie zoekt getuigen

Geschreven door de Redactie op dinsdag 29 januari 2013

Haarlem – De politie in Haarlem is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een vechtpartij, die in de nacht van zaterdag op zondag rond 00:25 uur plaatsvond voor de deur van het Patronaat. Bij deze vechtpartij raakte een 28-jarige Haarlemmer onder andere gewond aan zijn gezicht, evenals een portier die knock out werd geslagen. De portier heeft aangifte gedaan.

De Haarlemmer moest naar het ziekenhuis worden vervoerd voor behandeling van zijn verwondingen.

Omdat niet duidelijk is wat er zich precies heeft afgespeeld, wil de politie graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van dit incident dat zich in de nacht van zaterdag op zondag rond 00:25 uur heeft afgespeeld op de Zijlsingel.

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Haarlem, via 0900-8844

Geen reacties mogelijk.