Man loopt hoofdwond op bij woningoverval aan Marcelisvaartpad

Geschreven door de Redactie op zaterdag 19 januari 2013

Haarlem – Zaterdagochtend kreeg de politie een melding dat er rond 08:00 uur een woningoverval heeft plaatsgevonden aan het Marcelisvaartpad. Toen de politie arriveerde troffen zij de mannelijke bewoner aan. Hij had een verwonding aan het hoofd, maar bleef verder, lichamelijk ongedeerd. In ieder geval twee verdachten zijn in de woning aanwezig geweest.

Zij zijn er met onbekende buit vandoor gegaan. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de verdachten, onder meer met een politiehelikopter. De verdachten zijn niet meer aangetroffen, maar het overvallenteam is een onderzoek gestart en hoopt de identiteit van de verdachten alsnog te kunnen achterhalen.

Mensen die getuige zijn geweest van de woningoverval of die op zaterdagochtend iets opvallends gezien hebben in de omgeving, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie kan ook anoniem worden doorgegeven door te bellen met 0800-7000.

  1. nijntje
    21 januari 2013 op 14:51 | #1

    Het wordt echt steeds gekker hier in Nederland, elke week is er wel weer een woning overval erg laf!!!!!!!!!!.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.