Inbraak in boekenwinkel in de Generaal Cronjestraat

Geschreven door de Redactie op vrijdag 18 januari 2013

Haarlem – In de nacht van donderdag op vrijdag kwam rond 03:00 uur de melding binnen dat er werd ingebroken bij een boekenwinkel aan de Generaal Cronjestraat. Meerdere personen hadden daar zojuist de toegangsdeur opengebroken en waren kort in het winkelpand aanwezig. Vervolgens renden de mannen er vandoor in de richting van de Kloosterstraat.

Meerdere politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht naar de verdachten, maar deze zijn niet meer aangetroffen. Er is een onderzoek gestart naar de inbraak.

Mensen die getuige zijn geweest of die de verdachten mogelijk hebben zien rennen in de omgeving, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

 1. Je Malle
  19 januari 2013 op 17:20 | #1

  “er is een onderzoek gestart naar de inbraak” Jaja maak dat de kat maar wijs.
  De politie in Haarlem is waardeloos. In Schalkwijk al zijn er elke dag op z’n minst 3รก4 huisinbraken en Slachthuisbuurt word volop gedealt. Het over grote deel van de survierende agenten rijdt in Schalkwijk, Parkwijk en Slachthuisbuurt, en tog word er niks opgelost. Inbrekers die wel gepakt worden staan de volgende dag weer buiten.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Debouncer
  20 januari 2013 op 21:45 | #2

  @Je Malle
  Ze zullen best wel een onderzoek gestart hebben. Ze vergeten er alleen bij te zetten dat ze het al snel weer sloten.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. M.Boersma
  22 januari 2013 op 00:01 | #3

  @JE MALLE
  je zegt zelf er worden minimaal 3a4 inbraken per dag gepleegd en er word volop gedealt betekent dat niet dat de politie mischien haar handen er vol aan heeft en aangezien jij zo goed op de hoogte bent van de inbraakcijfers want ik lees nergens dat er per dag minimaal 3 inbraken worden gepleegd dan kan jij de politie op t juiste spoor zetten of zijn het te goeie vrienden die jou daarvan op de hoogte houden

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Je Malle
  22 januari 2013 op 16:04 | #4

  @M.BOERSMA
  Volgens mij is dat jou taak om uit te zoeken wie er verantwoordelijk is voor de criminele activiteiten in Haarlem, ofniet dan Michel Boersma?
  Ga jij maar lekker achter die te goeie vriendjes van mij aan hahaha:P
  Ow nee die staan dan ook de volgende dag buiten.!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Je Malle
  22 januari 2013 op 16:05 | #5

  GEEN BEWIJS = GEEN EIS

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Bjar
  23 januari 2013 op 08:15 | #6

  Volgens mij hebben we hier iemand die eerder met dit bijltje gehakt heeft.
  En ik vrees dat hij nog gelijk heeft ook met z’n laatste opmerking, onze prachtige rechtsstaat kennende. Hopelijk lopen die “vrienden” ook een keer bij de verkeerde naar binnen en krijgen we van Fred Teeven dan weer net zo’n uitspraak over het beroepsrisico van een inbreker. Dan weten jullie wel waar ik op doel ga ik vanuit.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.