Kind gewond bij kop-staart aanrijding op de Delftlaan – N208

Geschreven door de Redactie op zaterdag 12 januari 2013

Haarlem – Een jongen is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Delftlaan (N208) in Haarlem. Iets voor twee uur merkte een bestuurder van een auto te laat op dat de auto voor hem nog stilstond en klapte er hard tegenaan. Naast de politie en ambulance kwam ook de brandweer ter assistentie ter plaatse om hulp te verlenen.

De twee kinderen die in de wagen zaten werden tijdelijk opgevangen in een naastgelegen woonhuis. Ambulancepersoneel hebben alle inzittenden en de bestuurders nagekeken op eventuele verwondingen. Uiteindelijk moest een jongetje mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Vermoedelijk werd de bestuurder van de achterste wagen verblind door de laagstaande zon.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Jean Pierre
    20 januari 2013 op 11:27 | #1

    verblind door de zon die gezien de foto’s van achter kwam?

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.