Fietser geschept door bestelbusje bij het Kenaupark

Geschreven door de Redactie op zaterdag 12 januari 2013

Haarlem – Een fietser is zaterdagmiddag door een bestelbusje geschept. Het ongeval gebeurde rond kwart over vijf bij het Kenaupark. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de gewonde man te helpen. De fietser is vervolgens met onder andere hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd.
.

De Verkeers Ongevallen Analyse dienst van de politie heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid via de Nieuwe Gracht.

Fotografie: Clifford Smit & Robert Hooiveld

 1. Janey
  13 januari 2013 op 11:15 | #1

  Ook ik ben hier een keer aangereden door een automobilist. En vorig week werd ik op deze plek de weg afgetoeterd door een automobilist, omdat hij vond dat hij hier voorrang. Er staan hier duidelijk haaientanden, maar automobilisten realiseren zich niet dat fiets van beide kanten hier af kunnen slaan. Gemeente, dit is reden te meer om het hier veiliger te maken.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Katja
  13 januari 2013 op 22:58 | #2

  Als ik de positie van de auto bekijk, ga ik er er vanuit dat de fietser misschien heeft over willen steken?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. 2034
  14 januari 2013 op 12:39 | #3

  De bestelwagen staat op de voorrangsweg, dus waarschijnlijk heeft de fietser/ster dat over het hoofd gezien en dacht gewoon door te kunnen rijden.
  Het artikel is niet geheel duidelijk, kan ook zijn dat de fiets van achteren is aangereden toen ze plotseling naar links uitweek !!
  Het blijft gissen, de bus is maar Materiaal, de persoon zit voorlopig met de pijn !!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.