Scooterrijdster rijdt tegen wegrijdende ambulance aan

Geschreven door de Redactie op dinsdag 11 december 2012

Haarlem – Een scooterrijdster is dinsdagmiddag tegen een ambulance aangereden. Het ongeval vond plaats in de Van Eedenstraat. De bestuurster van de snorscooter kwam vanaf het Lorentzplein en kwam na de bocht in botsing met een ambulance die daar stond wegens een ander medisch incident.
.

De ambulancebroeders verleende direct eerste hulp aan de gevallen vrouw. Ambulancebroeders van een andere ambulance hebben de zorg overgenomen zodat de aangereden ambulance met de patiƫnt naar het ziekenhuis kon.

De gevallen vrouw is in de ambulance nagekeken. Met wat pleisters en kneuzingen kon zij haar weg even later weer vervolgen.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. eren
    12 december 2012 op 15:28 | #1

    nou zo te zien valt het wel mee !!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.