17-jarige Haarlemmer aangehouden wegens betrokkenheid bij inbraak

Geschreven door de Redactie op dinsdag 11 december 2012

Haarlem – Een alerte getuige meldde dinsdagavond rond 19:00 uur dat er was ingebroken in een woning in de Edward Jennerstraat. Er zouden meerdere jongens weggerend zijn in de richting van de Aziëweg. De politie kreeg een signalement van de verdachten en stelde een onderzoek in.
.

Op de hoek Briandlaan/Spijkerboorpad troffen de agenten twee jongens aan die voldeden aan het signalement. Het tweetal kwam uit het park gerend. Één van hen werd aangehouden, de ander ging er vandoor richting de Pa van der Steurstraat. De verdachte, een 17-jarige Haarlemmer, is ingesloten voor verhoor.

Het is niet bekend wat er is buitgemaakt. De politie stelt een onderzoek in naar de andere verdachten.

Geen reacties mogelijk.