Bewoner oog in oog met inbreker in woning aan de Hannie Schaftstraat

Geschreven door de Redactie op zaterdag 8 december 2012

Haarlem – Een bewoner van een woning aan de Hannie Schaftstraat werd zaterdagavond even voor 19:30 uur zeer onaangenaam verrast toen hij bij thuiskomst een inbreker in zijn keuken aantrof. De inbreker ging er direct vandoor toen hij de bewoner opmerkte. De inbreker was in het donker gekleed.
.

De politie doet onderzoek naar de woninginbraak en is benieuwd of er mensen zijn die voor of op/rond het tijdstip van de inbraak mogelijk iets gezien hebben. Rondhangende personen bij een woning kan bijvoorbeeld waardevol zijn voor de politie om te weten. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

De politie wil benadrukken dat mensen absoluut 112 mogen bellen wanneer zij het vermoeden hebben dat er ergens wordt ingebroken of wanneer zij verdachte situaties zien.

Geen reacties mogelijk.