Amsterdammer(17) pakt mes na bekogeld te zijn met sneeuwballen

Geschreven door de Redactie op zaterdag 8 december 2012

Haarlem – Zaterdag aan het einde van de middag kreeg de politie een melding dat er een schermutseling had plaatsgevonden aan de Potgieterstraat. Een 17-jarige Amsterdammer was hier herhaaldelijk bekogeld met sneeuw- en ijsballen door een groepje jonge jongens. De gemoederen liepen bij de Amsterdammer hoog op, waarna hij bedreigingen uitte in de richting van de jongens.

Hierbij toonde de jongen een keukenmes, waarna hij weer de woning waar hij op bezoek was binnenging. Niemand raakte gewond. Politiemensen hebben de man in de woning aangehouden voor verhoor, waarna hij is heengezonden in afwachting van het onderzoek.

Wat er precies is gebeurd wordt onderzocht.

 1. Claudia
  10 december 2012 op 23:29 | #1

  Rare foto gaan om sneeuw(ijs) ballen en ze staan in korte broek doe dan geen foto als je er geen heb van het gebeuren. Hoe oud waren die jonge jongens dan?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Eentje
  11 december 2012 op 19:03 | #2

  TERECHT, want een sneeuwbal kan gewoon fataal zijn en dan word zeker die jongen die de mes heeft getrokken aangesporken op zijn gedrag. Terwijl die kut koters van tegenwoordig niet weten van ophouden SLECHT HEEEEEEEL SLECHT. let beter wat meer op de baldadigers dan de slachtoffers die voor zich proberen op te komen, want met woorden werkt het tegewoordig niet meer.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Claudia
  16 december 2012 op 23:27 | #3

  Als mensen tegen sneeuwballen al een mes moeten pakken waar gaat het dan allemaal heen!!!!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.