Beginnende brand bij toeval ontdekt in woning Barendsestraat

Geschreven door de Redactie op zondag 30 december 2012

Haarlem – De bewoners van een woning aan de Barendsestraat hebben zondagavond erg veel geluk gehad. Eerder op de dag was de bewoner met een reinigingsmiddel bezig geweest, en had na afloop de doeken waar hij het mee had gereinigd, op een hoopje gegooid. Door een chemische reactie was dit na verloop van tijd gaan broeien.
.

Bij toeval liep de bewoner aan het einde van de avond nog even naar boven, en merkte vrijwel direct dat heel de kamer vol met rook stond. Direct werd de brandweer gealarmeerd en werden de smeulende doeken naar buiten gegooid, waar ze vervolgens in de brand vlogen.

Met een emmer water wist de bewoner het brandje te blussen. De brandweer heeft een korte controle uitgevoerd.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.