Vrouw om het leven gekomen bij ongeval in Dr. de Liefdestraat [update]

Geschreven door de Redactie op dinsdag 6 november 2012

Haarlem – Bij een aanrijding in Haarlem-Noord is dinsdagochtend een vrouw om het leven gekomen. Het ongeval vond rond tien uur plaats op de hoek van de Dr. de Liefdestraat en de Slauerhoffstraat. Meerdere ambulances, politie, de brandweer en een traumahelikopter uit Amsterdam werden opgeroepen om hulp te verlenen.
Update: 12:15 uur.

Vermoedelijk heeft de chauffeur van een vrachtwagen de vrouw over het hoofd gezien, en na de aanrijding niets gemerkt. Ondanks de inspanningen van de hulpverleners overleed het slachtoffer ter plaatse.

De politie is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval en is nog opzoek naar de vrachtwagen. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben worden verzocht contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844.

Update 12:15 uur:
De politie laat weten dat het slachtoffer een vrouw betreft. De vrouw is vermoedelijk als gevolg van een aanrijding met een groot voertuig ter plekke overleden. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest. Er hebben zich namelijk nog geen getuigen gemeld bij de politie.

Op dit moment is de identiteit van de overleden vrouw nog niet bekend, ook daar wordt onderzoek naar gedaan. Mensen die mogelijk getuige zijn geweest en kunnen vertellen wat er zich heeft afgespeeld rond 10:00 uur, worden verzocht zich in verbinding te stellen met de politie in Haarlem via 0900-8844.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Gebruikersnaam
  9 november 2012 op 16:13 | #1

  @ hoi!!! Stond 7 november in het Haarlems Dagblad.

  Politie Kennemerland is met foto’s langs de winkeliers gegaan om de identiteit van de overleden vrouw vast te stellen, maar kan nog niet met zekerheid zeggen wie ze is. Wel heeft de politie inmiddels een getuige, maar is nog op zoek naar andere getuigen die iets kunnen vertellen over het ongeval.

  Het zou om een bewoner in het wooncentrum bij het Johan Limpershofplantsoen gaan, maar politie Kennemerland wil dat nog niet bevestigen. ,,We kunnen niets met zekerheid zeggen, haar identiteit staat nog niet vast’’, aldus een politiewoordvoerder.

  Vond het ook al raar dat ze het over een foto hadden
  Maar goed,misschien had ze iets van een een pasje bij haar….

  Lijkt mij in ieder geval dat de politie alles doet om haar indentiteit vast te stellen.

  Maar dit blijft natuurlijk een trieste zaak….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Diva
  10 november 2012 op 10:10 | #2

  Het is toch vreselijk dat niemand je mist !!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. ik1981
  10 november 2012 op 10:12 | #3

  @Mendi Helemaal waar! Sterkte voor de nabestaanden, als ze die kunnen vinden :(

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. huppelaar
  10 november 2012 op 16:08 | #4

  is er nou niemand die deze mevrouw mist? of buren o.i.d.???
  zegt een hoop hoe het is gesteld met de eenzaamheid van de ouderen!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. suus
  11 november 2012 op 01:17 | #5

  Lijkt mij als ze in het zorgcentrum woonde dat ze haar nu wel moeten missen?!
  Mensen op hoge leeftijd hebben niet vaak meer een groot netwerk om zich heen…. Zeker niet als ze geen kinderen hebben….

  De reactie van de persoon die om de hoek woont klopt ook niet…. Je begint met ik was erbij en gaat verder met vermoedelijk een groot voertuig. Als je er bij was geweest was je zeker van je zaak geweest lijkt mij.

  Het is een triest en bijna ongeloofwaardig verhaal. Ik hoop dat de politie snel meer duidelijkheid krijgt of misschien al heeft.
  Sterkte voor eventuele nabestaanden en uiteraard voor de chauffeur die hoogstwaarschijnlijk niets in de gaten heeft gehad!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. claudia
  12 november 2012 op 22:04 | #6

  ik woon precies op de hoek van het Marsmanplein en net wat de vrachtwagenchauffeurs zeggen hun kunnen er miks aan doen.deze wijk is niet gebouwd op het zoveel laden en lossen.We hebben aleen paar x naar de gemeente een mail gestuurdt over deze situatie dat er doden gaan vallen,en dan nu dit in en in triest.We zijn nu ook een aktie begonnen over de gevaarlijke situatie op het Marsmanplein.Hopelijk tekenen mensen en wordt er nu iets aan gedaan want er gaan zo nog meer dode vallen dat is 1 ding wat zeker is.Ik brand op de plek waar deze mevrouw is doodgereden iedere dag een kaarstje maar daar heb deze mevrouw niks aan.En dat niemand haar mist is onbegrijpelijk!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. claudia
  12 november 2012 op 22:23 | #7

  Ik wilde graag ook nog even reageren over de hulpverleners die daar op de foto staan.Dat zijn de mannen van de brandweer en geloof mij die hebben hun werk heel goed gedaan.Die hebben daar zeker wel 3 uur gestaan met dat zeil en je kon echt niets zien en ik kijk er toch echt bovenop.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. Spaarne
  14 november 2012 op 23:04 | #8

  Ik lees verbaasd hier Zie nog iemand met de zelde Nick naam

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. sander
  21 november 2012 op 11:49 | #9

  Het is vandaag 21 november. Is er nog steeds niemand die mevrouw mist??

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 10. claudia
  23 november 2012 op 22:09 | #10

  De mevrouw die overleden is is nu bekend en verleden week vrijdag begraven.Het ging om een 90 jarige dame met bijna geen familie.Wel een bloemetje gestuurd ..laatste wat je dan kan doen…en er waren nog 15 mensen bij de begrafenis.Alleen is de chauffeur nog steeds onbekend ..was gisteren bij ter plaatse op tv.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Reactie-pagina's
1 2 13187
Geen reacties mogelijk.