Dronken Zandvoorter valt op door slecht rijgedrag op de Zijlweg

Geschreven door de Redactie op maandag 5 november 2012

Haarlem – Politiemensen zagen tijdens de surveillance maandag- avond rond 21:35 uur een 26-jarige man uit Zandvoort op de Zijlweg rijden, die direct de aandacht op zichzelf vestigde vanwege zijn opvallend slechte rijgedrag. Deze automobilist reed namelijk veel harder dan het overig verkeer en vertoonde ook zogenaamd kleefgedrag.

De politie sprak de Zandvoorter aan toen hij zijn auto parkeerde en ze namen bij hem een blaastest af. De Zandvoorter bleek onder invloed van alcohol te verkeren en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

 1. Eduar van Jelten
  6 november 2012 op 19:27 | #1

  Rijbewijs invorderen voor onbepaalde tijd.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. MM
  7 november 2012 op 07:15 | #2

  @Eduar van Jelten
  Helaas, Eduar, ik vrees dat het bij wishful thinking zal blijven.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. m
  9 november 2012 op 17:55 | #3

  waarom rijbewijs invorderen. ik snap niet dat het niet mag.moet iedereen tog voor zich weten of hij dromken in het verkeer deel neemt. ben ook vaak lam achter het steur en het gaat altijd goed. dat slap gepraat

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. m
  9 november 2012 op 17:55 | #4

  waarom rijbewijs invorderen. ik snap niet dat het niet mag.moet iedereen tog voor zich weten of hij dronken in het verkeer deel neemt. ben ook vaak lam achter het steur en het gaat altijd goed. dat slap gepraat

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. m
  9 november 2012 op 17:56 | #5

  zo lam toering is echt helemaal in joh

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.