Bewoner gewond bij overval op woning in Leidsebuurt

Geschreven door de Redactie op zondag 18 november 2012

Haarlem – De bewoner van een woning aan de Klarenbeekstraat in de Leidsebuurt is zondagavond in zijn woning overvallen. Rond acht uur drongen meerdere overvallers de woning binnen en bedreigde de bewoner. Zij zijn even later met een nog onbekende buit er vandoor gegaan.
.

De politie is direct een onderzoek gestart. Met meerdere eenheden is in de omgeving uitgekeken naar de overvallers. Voor zo ver bekend zijn deze nog niet aangehouden.

De bewoner raakte bij de overval gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De Forensische Opsporing heeft in en om de woning sporen vastgelegd.

De politie onderzoekt de overval en roept getuigen op zich te melden. Heeft u rondom het tijdstip van de overval iets verdachts gezien in de omgeving van de woning aan de Klarenbeekseweg, neemt u dan contact op met het Overvallenteam van de politie Kennemerland via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw tip kwijt op 0800-7000.

Fotografie: Rowin van Diest & Clifford Smit

Geen reacties mogelijk.