17 en 18-jarige Haarlemmers aangehouden voor overval op snackbar

Geschreven door de Redactie op vrijdag 19 oktober 2012

Haarlem – Het overvallenteam van de politie heeft twee mannen aangehouden voor betrokkenheid bij de overval op de snackbar aan de Bazellaan in Haarlem, die werd gepleegd op 20 mei 2012. Op zondagavond 20 mei kwamen twee mannen de snackbar binnen en bedreigden zij het personeel met een vuurwapen. Zij dwongen om geld af te geven en wisten ervandoor te gaan.

Bij de overval raakte niemand lichamelijk gewond, maar de overval heeft natuurlijk wel grote impact gehad. Het overvallenteam heeft direct na de overval een onderzoek ingesteld dat heeft geleid tot de recente aanhouding van twee verdachten: een 17-jarige en een 18-jarige Haarlemmer.

Beide verdachten zijn op last van de rechter-commissaris ingesloten.

Geen reacties mogelijk.