Vrouw gewond na voorrangsfout in de Velserstraat in Haarlem

Geschreven door de Redactie op dinsdag 4 september 2012

Haarlem – Een vrouw is dinsdagochtend gewond geraakt na een aanrijding in Haarlem. Iets na tienen kwam een automobilist vanuit de Meester Cornelisstraat de Velserstraat opgereden. De automobilist vergat echter voorrang te verlenen aan een auto die op de Velserstraat reed met een aanrijding tot gevolg.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De airbag van de aangereden auto moest worden weggeknipt om de passagier uit het voertuig te kunnen bevrijden. De vrouw is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Beide voertuigen zijn later op de ochtend door een bergingsbedrijf opgehaald.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.