Parkeerautomaat aan de Zijlweg vernield; politie zoekt getuigen

Geschreven door de Redactie op maandag 3 september 2012

Haarlem – Bij de politie kwam er in de nacht van zondag op maandag rond 03:15 uur een melding binnen dat er zojuist een harde knal was gehoord bij een parkeerautomaat aan de Zijlweg. Politiemensen constateerden dat er geprobeerd was om de automaat dusdanig te vernielen dat er geld weggenomen kon worden. Dit is mislukt. De parkeerautomaat is totaal vernield.

Er is een onderzoek ingesteld en de politie komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben van de vernieling. Ook informatie van personen die kort voor de vernieling hebben rondgehangen bij de automaat kan van belang zijn.

Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.