Gaslekkage in de Bakenessergracht

Geschreven door de Redactie op vrijdag 7 september 2012

Haarlem – Een grote pijp door een gasleiding zorgde vrijdagmiddag voor de nodige consternatie. De buis werd na twee├źn door de leiding in de Bakenessergracht geslagen bij onderzoek naar de bodem. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en een groot gebied rondom het lek werd afgesloten. Het kantoorgedeelte van het Teylersmuseum werd ook ontruimd vanwege het gaslek.

Terwijl brandweermensen water op het gaslek spoten hebben medewerkers van Liander de leiding afgesloten. Rond drie uur was de leiding afgesloten en kon het afgesloten gebied weer worden vrijgegeven. Het stuk Bakenessergracht waar het lek zat is nog weg afgesloten om de leiding te kunnen repareren.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.